Hoe Creër je Verbinding?

Liefdevolle verbindigen (re)creëren loopt als een rode draad door mijn leven en mijn werk.
Vanuit vertrouwen in respect een liefdevolle verbinding ervaren is voor mij één van de mooiste dingen die er is, en meteen ook misschien wel het meest kwetsbare wat er is..

 

Om deze connectie te ervaren zal je bewust moeten zijn van wat er op dit moment is en je open mogen stellen. Contact maken met jezelf, met je gevoel, je gedachten en het kunnen laten zijn wat het is zonder er een oordeel over te hebben of het direct te moeten veranderen.

Je hart openen (zelfs met het risico dat het soms pijn kan doen) brengt je meer bij jezelf en maakt je levensbeleving intenser. Durf te voelen en je ontvankelijk op te stellen en ervaar wat er gebeurt.
Paarden openen zich als ze zich kunnen ontspannen en mogen zijn wie ze zijn, wanneer er eerlijke duidelijkheid en liefde door elkaar heen stromen.

OEFENING:
Zorg dat je paard zijn hoofd altijd horizontaal of lager houdt, hierdoor maakt hij endorfine aan waardoor hij zich relax voelt en kan hij letterlijk loslaten. Als je paard uiteindelijk zelf zijn hoofd omlaag doet en houdt weet je dat het paard ontspannen voelt bij jou, je dus vertrouwt en de leiding aan jou overlaat. 'zijn hoofd in jouw handen legt'. Dit zowel voor op de grond als in het zadel.

Wanneer paard en ruiter beide ontspannen zijn (ook voor langere tijd en op vreemde plekken) zul je merken dat je je hart in vertrouwen meer open kan stellen. Zo kun je contact maken met jezelf, je gevoelens en je gedachten.

 

'wees liefdevol en ben'

 

Behoefte aan een persoonlijk Online Programma afgestemd op jullie unieke relatie?  In het Online Programma 'Sleutel tot verbinding'! deel ik vanuit mijn hart graag mijn jarenlange ervaring in de omgang en training met de paarden.
Een duidelijk en logisch opgebouwd programma in liefdevol leiderschap voor een complete verbinding met je paard!

 

Laat ons kennismaken!

 Ik vertel uiteraard graag wat ik doe, maar luisteren liever naar wat jij nodig hebt.
Soms een spannende stap, maar velen zijn je dankbaar voor gegaan.


Mail of bel me daarom gerust.
Ik sta ook voor jou en je paard klaar!

Vrijblijvendkennismakinggesprekaanvragen-3.jpg