Joke Raijmakers 

 

Mezelf voorstellen vind ik altijd lastig. Waar begin je? Wat vertel je? En wat is niet noodzakelijk om te vertellen? Ik kan bladzijdes volschrijven over wie ik ben, wat ik allemaal gedaan heb en waar ik je allemaal mee kan helpen. Maar de vraag is of je daarop zit te wachten. Ik zal het kort houden: ik ben paardrij-instructeur met een achtergrond van ergotherapie, (kinder)coach  en al jaren werkzaam als paardencoach (zowel voor volwassenen als voor kinderen). Dit alles is doordrenkt van Horsemanship Mastery; een manier van omgaan met paarden die niet alleen invloed heeft op je paarden, maar op je hele leven. Liefde voor jezelf, voor dat wat er nu is en reageren vanuit meesterschap in plaats van uit emotie zijn dingen die niet alleen relevant zijn als je met paarden omgaat 😉.
Met mijn 5 pony’s heb ik al heel veel kinderen en volwassenen mogen begeleiden naar meer rust, minder angst, meer zelfvertrouwen en een beter contact met je eigen gevoel. Daarnaast heb ik mezelf gespecialiseerd in houding en zit (mede door mijn ergotherapeutische opleiding) en kan ik ruiters daar dus ook veel over leren.
Ben je nieuwsgierig of wil je meer over mij weten? Neem dan contact met mij op of kijk eens op mijn website www.paardengroei.nl. Tot gauw!