Ben je op zoek naar een blijvende oplossing en niet zomaar een quick fix? 

Maak dan kennis met 'Ons SamenSpel'

Wij, het team van 1MJP, zijn door de jaren heen - ieder afzonderlijk – op zoek gegaan naar meer eenheid met onze paarden. Dat heeft ons uiteindelijk samen gebracht. Het is onze wens om een ieder die hier ook naar op zoek is te begeleiden bij het creëren van die eenheid tussen mens en paard. Het heeft ons namelijk al ontzettend veel mooie, dierbare en leerzame momenten opgeleverd. Lessen en herinneringen die dagelijks bijdragen aan de band die je met je paard opbouwt waarmee je gaandeweg (weer) meer plezier kunt beleven samen, op een veilige en verantwoorde manier.

Wij werken niet volgens een bepaalde methode. Als je al bekend bent in de meer ‘eclectische’ benadering van het werken met paarden, zal je wellicht oefeningen of technieken herkennen van anderen. Bij ons staat plezier altijd voorop! Plezier én veiligheid. Wij zijn van mening dat alle stappen die je samen met je paard zet, vooral op jullie tempo gezet worden. Want als je dingen gaat overhaasten is het én niet meer veilig én heb je er vaak ook geen plezier meer in. De kans is tevens groot dat je daarmee juist vele stappen terug zet in plaats van vooruit en dat is zonde.

Onze werkwijze bestaat uit het naleven van vijf basisprincipes:

  • ontspannen gemoedstoestand voor paard & mens;
  • openheid en begrip voor elkaars eigenheid;
  • contact maken;
  • wederzijdse communicatie;
  • verbinding, samenspel, vreugde & flow.

Het voert te ver om deze principes hier te gaan uitleggen. Bovendien is het krachtiger om deze zelf te gaan ervaren, samen met je paard. We komen daarom graag met je in contact om nader kennis te maken. En wie weet zie je één van ons binnenkort en gaan we starten met jullie reis naar één met jouw paard!