Mijn persoonlijke bericht aan jou:

 

Beste lezer,

 

Al 24 jaar breng ik grotendeels mijn tijd door op stallen en in rijbakken. Het begon als instructeur en trainer van ruiter of paard en werd later uitgebreid naar verbindende coach voor paard&ruiter in de training en omgang. Het was een fantastische tijd!
Nu voel ik dat het moment is aangebroken om dit deel van mijn activiteiten los te laten (1 op 1 sessies met klanten) en mijn kennis en kunde over te dragen aan een nieuwe lichting geïnspireerde, enthousiaste mensen.

Ik zal mijn werkzaamheden gaan verrichten onder Opleidingsinstituut Eén met je paard waar ik paardenmensen opleid tot Horsemanship Mastery instructeurs en trainers. 

2  jaar geleden ben ik ook gestart met de opleiding van een groep trailerladen instructeurs. Deze groep heeft zich onder mijn professionele en integere begeleiding ontpopt tot een volwaardig team instructeurs.

Februari is er een groep Horsemanship Mastery trainer/instructeurs van start gaan, die de paardenwereld gaan voorzien van persoonlijke aandacht voor paard&ruiter op het complete gebied van grondwerk en rijden. Na groot succes van de eerste Horsemanship Mastery zal er vanaf februari een volgende groep van start gaan die gaan voor intense verbinding met hun paard.
Ook hebben de cursisten die nu Horsemanship Mastery 1 volgen, allen door willen gaan. De Horsemanship Matsery 2 zal in maart starten!

 

Tot snel!

Lieve groet 

Janneke

Janneke Buddendijk, Een met je paard