Vera

Mijn naam is Vera Lodewijk. In 2015 is mijn meisjesdroom in vervulling gegaan toen ik Lord kocht: een toen 9-jarige NRPS ruin met een ontzettend lief karakter, maar ook een eigen willetje. ‘Doe jij het niet? Dan doe ik het wel’, is zijn overlevingsstrategie. Na twee jaar stonden we op een T-splitsing: samen door of uit elkaar? Dat laatste moest uitgesproken worden maar is nooit een echte optie geweest. En zo kwam Janneke op mijn pad. Samen met haar zijn we aan de slag gegaan met het gebrek aan vertrouwen tussen Lord en mij en de uitnodiging voor mij om als leider op te staan. Sindsdien maken Lord en ik prachtige stappen waar ik hem iedere dag weer dankbaar voor ben. Mijn paard is met recht mijn spiegel en ik voel mij bevoorrecht dat ik dat heb mogen ontdekken!

Nu ben ik er klaar voor om die kennis die ik heb opgedaan bij Janneke, door te geven. Ik wil graag combinaties begeleiden in hun reis van spanning naar ontspanning middels wederzijds respect en leiderschap, vanuit Meesterschap.

Loop je er hier tegenaan? Ben je wat bang of onzeker geworden? Of is er in het bijzonder een aspect waar je discussie met je paard tegenkomt? Ik kom graag met je in contact om te zien of ik jullie verder kan helpen.

Wellicht tot ziens!