HALFJAAR-TRAJECT

 

Volg je hart en reis mee..                                     buttoninschrijven.jpg

  halfjaar-trajectvanuit liefdevol leiderschap een verbindende eenheid vormen!

 

 

Het percentage dodelijke ongevallen met paardrijden gaat nog steeds aan kop in de sport. Dit alles door stress bij paarden vanwege gebrek aan controle. 'Gedragsproblemen bij paarden' zijn te herleiden naar fouten in de opvoeding en training van het paard. Uit onderzoek blijkt dat dit het geval is bij 30% van de paarden die bij de slager belanden. Daarom gaan wij natuurlijk anders met paarden om! Ik nodig je uit in de wereld van Holistisch horsemanship & Teugelloze rijkunst!!

 


Ik leer je graag om:
 • een sterke band te creëren op basis van vertrouwen en respect met behulp van liefdevol leiderschap.
 • te communiceren met paarden vanuit je hart zowel los met je paard als in het zadel.
 • met verbinding te trainen en te leven.
 • een bewuste en gezonde balans op te bouwen, ook op fysiek niveau.
 • een ultiem intens samenspel te creëren.

 

één met je paardéén met je paardéén met je paardéén met je paard

 

Omdat wij als mensen andere reflexen en communicatiegewoonten hebben dan paarden, 'praten' mens en paard vaak langs elkaar heen. Ook zijn we ons niet altijd bewust van wat we voelen en doen, en hoe dit overkomt op ons paard.

En wat als..

We ons bewust worden van onze reflexen en communicatiegewoonten en hun effect op paarden..?

We naast ons paard gaan staan in plaats van onze wil aan het paard blijven opleggen..?

We uitleggen wat we graag zouden willen zonder uit verbinding te gaan..?

 

Wat heb je nodig?
 • inzicht in de belevings- en gedragswereld van het paard zodat je in zijn taal kan communiceren.
 • persoonlijke bewustwording zodat je via intenties en gedachten kan trainen en omgaan met je paard.
 • een evenwichtige verbinding tussen paard en ruiter om een eenheid te vormen.
 • integratie van bovengenoemde om jouw dromen in het dagelijkse leven uit te laten komen.
 • een complete formule voor het ultieme één-met-je-paard-gevoel!

 

Wil je ook het ultieme 'één met je paard'-gevoel om in vrijheid te kunnen omgaan en paardrijden?

Investeer dan in dit unieke traject zodat je dromen uitkomen en je een intens samenspel beleeft!

Dit programma is ontworpen voor ruiters die meer verdieping wensen in hun omgang en training, en vanuit verbinding in vrijheid een eenheid willen vormen met hun paard.

 

Wat leer je:

 • je paard altijd te laten ontspannen voor een open communicatie en van daaruit inspannen.
 • je hart te openen en er naar te luisteren.
 • de verbinding tussen jou en je paard in vrijheid te gaan ervaren.
 • gymnastiseren, loswerken in balans, ontspannen omgang in alles (trailerladen, afspuiten, schriktraining, buitenrijden) en... teugelloze rijkunst!
 • oftewel één met je paard in alle facetten!

 

 

één met je paardéén met je paardéén met je paardéén met je paard

 

 

 

LenyErvaring van Leny: 'Voor ik aan het Traject begon had ik elke week les bij Janneke, veilig onder haar vleugels en nu was het tijd om meer op eigen benen aan de slag te gaan. Ik wilde verder leren en me verdiepen in de 5 stappen die Janneke aanbiedt. Nu thuis de basis was gelegd werd het tijd om ook met de trailer op pad te gaan en de coaching te volgen op een andere locatie.
Door de coaching in het Traject heb ik veel vertrouwen gekregen (ik zit nu op de grond bij mijn paard!) en mijn paard volgt me meer en meer, wat een fijne verbinding!
De opbouw van het Traject is erg prettig, het praktisch zelf doen en ook het leren van anderen levert veel op.
De Traject-dagen zelf geven heel veel inspiratie en kennis om lang mee vooruit te kunnen. Tijdens de Skype-sessies leer ik van de feedback van Janneke aan mij en aan de anderen en ook van de feedback van de anderen. In de huiswerkopdrachten komen veel onderwerpen aan bod waar ik mee aan de slag kan, eventueel ook op een later tijdstip.
Ik leer vooral dat met welk probleem je ook kampt je door de holistische aanpak (alles wordt onder de loep genomen) je de verdiepende verbinding in een veel groter kader gaat zien. We worden hierdoor allemaal met elkaar verbonden.
Het geeft me zoveel plezier, rust en ontspanning!!'

 

Wat krijg je?
 • 5 cursusdagen verdeeld over een half jaar.
 • het online trainingsprogramma 'Sleutel tot verbinding'
 • 3 individuele coachingssessies van een half uur (telefonisch/video/live).
 • 3 telefonische groepssessies van een uur waarin je kunt vertellen waar je tegenaan loopt en waarin je van elkaar kunt leren.
 • 2 telefonische vragensessies van een uur waarin elke cursist een vraag aan Janneke kan stellen.

En nog veel meer!


Tevens heb je altijd een lijntje open naar je coach. Jij bent belangrijk voor mij als klant en daarom mag je altijd een afspraak inplannen op het moment dat je extra coaching nodig hebt.

 

 

LeonneErvaring van Leonne: 'Voordat ik aan het Traject meedeed was mijn paard zadelmak en respectvol op de grond. Fysiek en emotioneel was hij nog niet in balans. Ik ben het Traject gaan volgen omdat ik met mijn hengst in een groep wilde trainen, een mooie uitdaging buiten mijn comfortzone.
Ik heb nu veel meer vertrouwen, hoe heftig hij soms ook kan doen. Ik weet dat hij respectvol blijft naar mij. Ik heb geleerd dat volkomen ontspanning belangrijk is voor ALLE verdere bezigheden met je paard. Tijdens een Skype-sessie leerde ik hoe ik meer buiging kon krijgen in het zadel waardoor mijn paard nu veel meer in balans loopt
.
Het is erg leuk om in een groep (en toch individueel begeleidt te worden) te werken, je leert ook van anderen en mooi om te zien hoe ook zij zich ontwikkelen.
Ook op persoonlijk vlak heeft het zijn positieve uitwerking, door o.a. de ademhalingsoefeningen. Janneke legt goed en duidelijk uit met diepgang en nieuwe kennis.'
In het Traject is er tijd voor ontspanningsoefeningen en het gesprek over de opdrachten en hierdoor ervaar je de verdieping in het contact met jezelf, de anderen en met je paard natuurlijk!'

 

Over mij:

Ik ben een zeer ervaren gedragsspecialist, paardentrainer, relatie- en paardencoach die iedere combinatie van mens tot mens en mens tot dier als uniek ziet en deze als zodanig begeleid.

Door het combineren van 20 jaar als professioneel paardrij instructeur met therapeutische en intuïtieve coaching, ontvang je een totaal pakket aan kennis en kundigheid en begeleiding in de toepassing.

Ik coach naar intense verbinding met het grootste respect voor het paard waarbij jullie fysieke en emotionele balans een voortvloeïng is van het op een juiste manier omgaan en trainen met je paard. Het in vrijheid omgaan en rijden, teugelloze rijkunst!

 

 


Ben je geinteresseerd in een volgend te plannen halfjaartraject? Laat het me hieronder even weten?

 

Prijs: €1470,- 

Kom je in aanmerking voor dit traject?

Dit is een uniek programma voor een select groepje bewuste ruiters. Er is beperkt plaats omdat ik alle deelnemers voldoende aandacht wil kunnen geven.
Ik ga dit traject alleen aan met ruiters die openstaan voor reflectie en verdieping met paarden die zoveel mogelijk natuurlijk gehouden en verzorgd worden.
Het is een compleet programma dat zeker niet geschikt is voor iedereen. Daarom voer ik met alle deelnemers van tevoren een intakegesprek, zodat ik kan zien of dit programma wel bij jou past en of je voldoende gemotiveerd bent om je hart te volgen en mee te reizen.

 

 

Hartelijke groet         één met je paard                                                                     

Janneke Buddendijk, Academie Eén met je paard

 

 

 

PS. Twijfel je nog? Kijk dan eens in je hart en vraag je af wat jouw droom is met jouw paard! Hoe graag je dat zou willen bereiken.

 

Heeft dit traject je interesse gewekt?
Ik bel je graag om te kijken of dit programma bij je past of dat ik misschien iets anders voor je kan betekenen!