~ In contact met jezelf en in verbinding met je paard ~

 

Heb je behoefte aan meer vertrouwen, ontspanning en échte verbinding met je paard?
Verlang je naar verdieping in de relatie met je paard?
Ben je klaar voor de volgende stap?

Wat dat precies voor jou gaat inhouden is moeilijk op voorhand te zeggen. Wel weet ik dat het helemaal juist zal zijn. Het zal jullie dichter bij elkaar brengen, meer bewust, open en geïnspireerd.
Samen reizen jullie verder!

 

Ik nodig je uit voor een Persoonlijke Eén met je paard-Intensive met jouw paard bij ons op het centrum in Belgie:

Overdag plannen we twee privé sessies in waar je ervaart hoe het is om in liefde en met wederzijds respect in verbinding te ‘zijn’ met je paard en van daaruit samen te trainen. Je zal ervaren hoe het is te denken en te handelen als een paard. Zo zal je vanuit eigenheid, op basis van vertrouwen en respect, verbinding gaan creëren.

Tijdens de intensive verblijf je op het prachtige Katalpa Life Center. Je overnacht in de ruime gedeelde slaapruimte (tot 5 personen). Een schitterende natuurlijke zaal met heerlijke bedden. De slaapzaal is zo ingedeeld dat iedereen voldoende eigen ruimte heeft en ongestoord in zijn eigen energie kan slapen.
Of je boekt (tegen meerprijs) een splinternieuwe privékamer met een douche of toilet.
Tijdens je verblijf mag je gebruik maken van de faciliteiten van het centrum. Zoals de living met uitgebreide bibliotheek, volledig ingerichte professionele keuken en een tuin met allerlei fijne plekjes om van te genieten.

In de ochtend starten we met een stilte/meditatiemoment in de trainingsruimte van het centrum en in de avond sluiten we weer gezamenlijk af met een moment van dankbaarheid waarbij je terugkijkt op je dag.

Je paard verblijft op een fijne eigen paddock met biologisch hooi naar wens, met uitkijk op de 600 jaar oude eik en de paarden van het centrum.

Tussendoor is er tijd voor jezelf om even Time-out te nemen, te genieten of om zelf met je paard te verbinden.

 

Praktisch:
2 dagen (vrij 18 uur - zo 17 uur)
verblijf paard & ruiter met begeleiding €400

5 dagen (woe 11 uur - zo 17 uur)
verblijf paard & ruiter met begeleiding €900

Adres:
Katalpa Life Center
Rue des Ardennes 16
5380 Fernelmont
Belgie

 

Mogelijkheden in week 14, 18, 24