Wat is Horsemanship Mastery?

Horsemanship:

Een 100% paard + 100 % mens – combinatie. De relatie tussen beide staat centraal. Het is de openheid en het respect voor elkaars eigenheid en noden die aan de basis liggen van een open communicatie. Uit deze uitgebalanceerde verbinding ontstaat het echte samenspel. Dit samenspel zal wederzijds, vloeiend, liefdevol en speels zijn. Een waar genieten. 
De ervaren positieve gevoelens zijn de graadmeter voor Horsemanship in de ware betekenis. Het is de moeiteloze eenheidservaring .. Eén met je Paard!

 

Mastery:

Een Meester is iemand die open staat voor de juiste informatie doch de beslissing van binnenuit neemt. Iemand die een helder doel voor ogen heeft waarop hij zijn aandacht richt doch de weg ernaar toe open laat om gaandeweg te ontdekken. Iemand die zeker positief ingesteld. Een Meester is iemand die dit alles op een automatische manier doet, zonder dat hij hier over moet nadenken.

Meesterschap is niet weggelegd voor uitzonderlijke personen met bijzondere gaven, Meesterschap is weggelegd voor diegenen die bereid zijn om de Basics zodanig te oefenen tot ze er Meesterschap in bereiken!

 

Horsemanship Mastery:

Beheersing in alle vormen, dat begint in eerste instantie bij jezelf, je eigen gedachten. Je bent zo goed in lijn met jezelf dat het niet uitmaakt wat er voor je gebeurt. Je bezit de eigenschappen van een natuurlijk leider. Je neemt je eigen verantwoordelijkheid en gaat niet in slachtofferschap. Je leeft vreugdevol, onafhankelijk van het behaalde resultaat. Bij jezelf in jezelf. De balans is de beheersing.

 

 

Wil jij ook Horsemanship Master worden? Meld je aan voor een kennismakingsgesprek en wie weet volg jij binnenkort een opleiding tot Horsemanship Master.