Mijn persoonlijke bericht aan jou:

 

Beste lezer,

Al 24 jaar breng ik grotendeels mijn tijd door op stallen en in rijbakken. Het begon als instructeur en trainer van ruiter of paard en werd later uitgebreid naar verbindende coach voor paard&ruiter in de training en omgang. Het was een fantastische tijd!
Nu voel ik dat het moment is aangebroken om dit deel van mijn activiteiten los te laten (1 op 1 sessies met klanten) en mijn kennis en kunde over te dragen aan een nieuwe lichting geïnspireerde, enthousiaste mensen.

Ik zal mijn werkzaamheden gaan verrichten onder Opleidingsinstituut Eén met je paard waar ik paardenmensen opleid tot Horsemanship Mastery instructeurs en trainers. 

Afgelopen jaar al ben ik ook gestart met de opleiding van een groep trailerladen instructeurs. Deze groep heeft zich onder mijn professionele en integere begeleiding ontpopt tot een volwaardig team instructeurs.

Vanaf januari zal er een nieuwe groep Horsemanship Master trainer/instructeurs van start gaan, die de paardenwereld gaan voorzien van persoonlijke aandacht voor paard&ruiter op het complete gebied van grondwerk en rijden.

Voor ieder die geinteresseerd is houdt dit gegeven concreet twee zaken in:  

  1. Laatste één op één sessies:
    De laatste mogelijkheid tot eind 2018 om één op één met je paard en mij te werken in persoonlijk coachingsverband bij jou op locatie.
    (bel of mail me even voor de mogelijkheden)
  2. Start van kennismakingsgesprekken instructeursopleiding: 
    Kennismakingsgesprekken om te zien of je in deze groep van instructeurs past gaan vanaf oktober van start.
    (je kunt je hier aanmelden voor een kennismakingsgesprek)

Tot snel!

Lieve groet 

Janneke