Welkom » Online programma 'Sleutel tot verbinding'

Online programma 'Sleutel tot verbinding'

Gepubliceerd op 18 juni 2015 11:36

Vol trots en liefde presenteer ik het online programma 'Sleutel tot verbinding'!
Vanuit mijn hart deel ik graag mijn jarenlange ervaring in de omgang en training met de paarden.
Een duidelijk en logisch opgebouwd programma in liefdevol leiderschap voor een complete verbinding met je paard!
Ook jou gun ik het fantastische één-met-je-paard-gevoel!

 

In deze online-training leer je in contact en balans samenzijn en rijden met je paard! Meer informatie lees je hier.

 

videoonlineprogram.png

 

 

Ja-ik-meld-me-aan-300x71-1.jpg

 

 

Hieronder beantwoord ik enkele belangrijke veelgestelde vragen:
 
Waarom zou je dit programma volgen?
Het is een uniek programma afgestemd op jullie relatie. Geen methode maar een ondersteunende weg.
Je bent toe aan vragen stellen in plaats van opdrachten geven.
Je kunt het van huis uit volgen waar je ook woont en op de momenten die jij wilt.
Of je nu visueel, praktisch of auditief ingesteld bent, het programma wordt in al deze facetten aangeboden.
 
Online voelt meteen zo onverbonden..
Het complete programma wordt aangevuld met vier persoonlijke coachings voor jou specifieke situaties en uitdagingen.
Je wordt lid van de facebookgroep 'Sleutel tot verbinding' waarin je je ervaringen en uitdagingen kan delen en onbeperkt vragen kunt stellen.
Zoals je ook in het programma zal leren, is voor verbinding niet altijd fysiek contact nodig. Wat betekent dat je coach er altijd voor je is!
 
Ik heb een jong paard waar ik pas over een paar maanden op kan rijden..
Dit programma is de beste basis voor zowel op de grond als in het zadel. Je paard leert vertrouwen en respecteren maar ook in balans lopen wat voor een groen paard erg belangrijk is voordat je zou gaan rijden. Wil je je paard zelf beleren? Je krijgt in dit programma stap voor stap uitgelegd hoe je het rijden kan opbouwen. Dus ook zeker voor jonge paarden!
 
Wat als mijn paard of ik door medische redenen of tijdgebrek niet constant kunnen trainen?
Je volgt het programma helemaal in je eigen tijd zodat je de tijd kunt nemen die jij en je paard nodig hebben. Het programma is opgebouwd in weken zodat je in ieder geval niet sneller gaat dan per week. Zodat je nergens aan voorbij loopt en je de kennis kunt laat beklijven.
 
Wat als ik al een andere methode volg?
Dat kan natuurlijk! Het is gebleken dat door mijn visie over het contact maken met jezelf en met je paard, je verbinding op een dieper niveau weet te brengen. Dit programma zal je zeker interessante inzichten en extra waardevolle informatie geven wat wellicht nieuw voor je is.
 
Ik kan (nu) niet rijden op mijn paard..
Je kunt een keuze maken uit een programma voor grondwerk, voor rijden of het complete pakket grondwerk en rijden. Dus als je niet kan rijden en zelfs als je paard fysiek niet in orde is zijn is er voldoende te leren en 'te doen'.
 
Tot 30 juni 2015 kun je het programma met een ENORME KORTING aanschaffen vanaf €147,-! Grijp deze kans, dit is een eenmalig aanbod!
 
 
 
 
Dit zijn enkele reacties van cursisten die het programma al gevolgd hebben:
 
Dimphy vertelt: 'Het online programma heeft me veel rust gebracht in het samenwerken met mijn paard. Ook ga ik nu met veel meer vertrouwen naar mijn paard toe. Ik hoef niet meer bang te zijn dat mijn paard me niet begrijpt of dat ik haar niet begrijp. En als ze nu iets doet wat me niet bevalt (mijn paardje is nog al een bazige) dan weet ik nu vanuit echt leiderschap daarop te reageren. En niet vanuit angst of met geweld. Het is een echte aanrader om deze online-training te gaan doen. Ook omdat je hem in je eigen beschikbare tijd kunt uitvoeren.'
 
Sabine zegt: 'het Online programma 'Sleutel tot verbinding' heeft enorme positieve gevolgen gehad in de omgang met mijn paard!
Wat de oefeningen hebben gedaan bij mij is dat ik hem in een andere state of mind heb waardoor er een hele nieuwe energie ontstaat. Hij wacht op mij en hij bijt niet meer. Kun je je voorstellen hoe dat voelt? Ik kan het iedereen aanraden en als je onderweg ergens tegen aan loopt heb je altijd Janneke achter je die je helpt en weer op het goede spoor zet.
Dit Online programma is echt de moeite waard en ik wens iedereen evenveel plezier en ontwikkeling toe als ik heb ervaren!'
 
Mirjam deelt: 'Als spiritueel begeleider zocht ik een manier om haar daar meer in te begeleiden en zo vond ik bij de Online Academie van Janneke heel veel tips en duidelijke uitleg hoe ik hier mee om kon gaan. Ik leerde het paard meer als paard te zien i.p.v. engel of mijn maatje. Deze aardse en warme begeleiding geeft juist een extra dimensie aan ons spiritueel samenzijn. Dankjewel Janneke!'
 
 
Twijfel je nog of dit programma iets voor jou is?
Ik neem graag contact met je op voor eventuele persoonlijke vragen.
 
Keuze uit de volgende programma's:
 6wekenprogrammag.png            12wekenprogramma.png            6wekenprogrammar.png
 
 
 
Ja-ik-meld-me-aan-300x71.jpg

«   »