Trainingsweek jonge paarden beleren

 

                  geen vliegende maar een waardevolle start maken!

 

Vraag hier naar de mogelijke data.

 

Het blijkt dat inrijden vaker problemen met zich meebrengt dan men vooraf verwacht. Bovenaan de problemenlijst staat 'het paard in een bepaalde gang houden', met steigeren als het meest voorkomende probleem. Ook het voor het eerst zadelen en longeren met zadel geeft de nodige uitdagingen. En helaas blijkt dat ruim 10% van de paarden door deze problemen dan ook verkocht wordt, voordat men heeft kunnen genieten van het samenzijn.

 

Dit alles is zeker niet nodig als je je op de juiste wijze laat begeleiden zodat je paard een zeer duidelijke en efficiënte basis aanleert en jullie beiden het inrijden als iets leuks hebben mogen ervaren.

Veel ruiters die al heel lang rijden denken hun volgende paard zelf in te kunnen rijden. Vaak hoor en zie ik dat deze ruiters niet voldoende kennis in huis hebben om dit geheel veilig en succesvol te doen. Beleren is echt een vak apart en daar moet je niet te lichtzinnig over denken!

 

Wat heb je nodig:

  • inzicht in het gedrag en de belevingswereld van het (jonge) paard t.o.v. beleren

  • een eerlijk en duidelijk stappenplan voor het veilig beleren van je paard

  • een werkwijze om je paard (en jezelf) zich succesvol te laten voelen door het juiste te vragen op het juiste moment

  • kennis over het exact aanleren van de hulpen op een voor het paard logische manier


 Geef je paard een onvergetelijke, succesvolle start met een gedegen basis voor paard en ruiter!

 

Ervaring van Fleur: 'Met mijn oudere paard werd ik wekelijks door Janneke gecoached en had ik al veel kennis en ervaring opgedaan. De basis op de grond en het krijgen van de juiste gemoedstoestand van ons beiden had ik hierdoor zeker gecreëerd. Maar wat was ik blij dat Janneke me ook begeleidde bij het inrijden van mijn jonge paard! Er komt zoveel meer bij kijken waar ik met mij oudere paard geen weet van had. Ik ben dankbaar voor de gedegen basis die ik mijn paard heb kunnen geven. Door de begeleiding is het inrijden ontspannen, veilig en dus helemaal super gegaan!'

 

Wat leer je:

  •  een liefdevolle, efficiënte werkwijze om je paard te beleren

  •  hoe je je paard ontspannen met zadel en ruiter verbindt

  •  emotionele en fysieke balans voor veilig en succesvol beleren

  •  eerlijke controle over tempo en richting

 

Mijn ervaring:

Tot een jaar of 8 geleden heb ik veel paarden ingereden voor derden. Ook al vind ik het heel belangrijk dat paarden de hulpen zo zuiver mogelijk aangeleerd krijgen, was het op die wijze voor mij niet voldoende. Vanaf toen ben ik me, naast het paard, ook gaan richten op het begeleiden van ruiters bij het inrijden. Wat wel de optimale voldoening geeft aan paard, ruiter en coach!

 

Programma:
5 dagen van 9.30 u tot maximaal 14 u.

Ieder combinatie krijgt 2 privésessies per dag.

Om je zoveel mogelijk te laten zien van verschillende fases tijdens het inrijden werken we met minimaal 2 en maximaal 4 combinaties in de week.

Iedere combinatie wordt begeleid op zijn of haar niveau, van zadelmak maken tot meer in balans lopen in een bepaalde gang.

 

Prijs: €740,-

Locatie: Academie Eén met je paard


Wil je je paard een waardevolle start geven? Meld je dan aan voor deze trainingsweek en laat je op een hoger niveau (in het zadel) tillen!

PS. Twijfel je nog? Ik ben er van overtuigd dat het investeren van de juiste tijd met de juiste ingrediënten je een leven lang plezier met je paard kan geven! Het is zeker niet nodig dat beleren veel spanning en onzekerheid met zich meebrengt. Wat ik jou en je paard ga leren geeft jullie als combinatie rust, duidelijkheid en plezier.

Heeft deze Trainingsweek je interesse gewekt? Ik neem graag contact met je op om te kijken of dit programma bij je past of dat ik misschien iets anders voor je kan betekenen!

 

Als je hieronder het formulier invult dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met op.