WORKSHOP (naar) Bitloos rijden

 

               Leer deze gevoelige en krachtige paarden veilig berijden  

 

 De eerstvolgende Workshop 'bitloos rijden' is maandag 3 augustus 14-17 uur.

Ongeveer 500.000 Nederlanders beoefenen de paardensport en uit onderzoek blijkt het percentage dodelijke ongevallen met paardrijden nog steeds aan kop gaat  in de sport. Dit alles door stress bij paarden door geen juiste controle (en vertrouwen en respect) te hebben.

Voor mij is natuurlijk paardrijden iets wat ontstaat uit een logische manier van communiceren met paarden. Een pure wisselwerking waarbij de gevoelens in het nu van groot belang zijn.
Paarden zijn heel gevoelig en ook krachtig, als je hiermee samenwerkt en ze voor je laat werken gaat er een wereld van mogelijkheden voor je open.

Vaak ervaren ruiters angst of vinden ze het moeilijk om controle te krijgen en/of los te laten. Als je inzicht krijgt in je angst en daardoor in het begrip loslaten, zit je niet alleen anders op je paard maar je voelt geheel anders aan voor je paard en voor jezelf.

Ik geef je graag:

  • tips en inzicht om emotioneel en fysiek veilig te rijden
  • natuurlijke ervaringen door het paard te voelen en te ervaren
  • vertrouwen in je paard en in jezelf

Wil je je zonder angst één-met-je-paard voelen? Wil je met minimale hulpen je paard veilig kunnen rijden? Geef jezelf en je paard een fundamentele goede (her)start en meld je aan voor deze workshop!

Ervaring van Karin: 'Door jou is het weer mogelijk om veel meer plezier te hebben van en met mijn paard dan ik een jaar geleden ooit voor mogelijk hield. Ik durf weer met haar te rijden, en dat zelfs op een halstertje! Ook heb ik geleerd dat alle waarheden en gebruiken in regulier paardenland soms niet zijn wat we allemaal denken, dat is fijn! Er zijn veel deuren voor ons open gegaan en ik hoop nog meer te gaan ontdekken.'

Wat krijg je?

  • een workshop van een dagdeel
  •  waardevolle theorie voor veilig en bewust rijden
  • duidelijke simulaties om te ervaren hoe je op een paard overkomt
  • één met je paard op je paard!

Prijs: €67,-

PS. Hoe mooi zou het zijn als jij straks één van die ruiters bent die veilig bitloos kan rijden?

Heeft deze Workshop je interesse gewekt? Ik bel je graag om te kijken of dit programma bij je past of dat ik misschien iets anders voor je kan betekenen!

 

Als je hieronder het formulier invult dan stuur ik je een deelnameformulier toe.