In samenwerking met Mirjam Diepenbrock op zaterdag 3 oktober in Mill (NB)

Workshop 'Out of your comfort zone' (ook voor niet ruiters)

Je hebt een intense verbinding met je paard en je wilt persoonlijk of beroepsmatig een opening creëren naar bijvoorbeeld de buitenwereld of vanuit je mens ’zijn’ maar je weet alleen niet hoe… Of je bent al met klanten bezig maar je hebt het gevoel dat je jezelf nog niet helemaal kunt neerzetten in wie je bent…


Je bent op ontdekkingsreis 

Beide coaches weten als geen ander hoe groot het belang is om vanuit innerlijke rust en een liefdevolle verbinding nieuwe stappen te zetten. Zo hebben Janneke en ik beide een succesvolle business kunnen opzetten waarbij we met ideale klanten werken en elke dag ons dankbaar vervullen wat de dieren ons meegeven. Dus ook wij weten hoe het is om uit onze comfort zone te stappen.
Velen doen ‘kunstjes’  vanuit Parelli, Horsemanship, clickertraining of anderszins en daar is niets mis mee. Alleen de basis begint bij zelfvertrouwen, voelen en beleven. Dit is voor ieder persoon anders en daarom is deze reis ook UNIEK.  

De kracht van beide coaches:
Aangezien Mirjam Diepenbrock en ikzelf ons liefdevol en egoloos met elke client verbinden halen we het beste in ieder persoon naar boven. De paarden zijn onze inspiratoren en spiegels die we nodig hebben om te groeien in het leven. Vandaar dat deze inspirerende workshop jou tools aanreikt om nieuwe wegen te gaan bewandelen of meer zicht te krijgen in je huidige koers.

Durf de stap met ons te zetten in vertrouwen en innerlijke kracht

Deze dag is voor jou als je:mei 15 015

 • jezelf wilt ontwikkelen op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau
 • verbinding zoekt vanuit je zelf alsmede met je omgeving
 • openstaat voor het spiegelend effect van paarden
 • opening wilt maken naar je gevoel/ je intuïtie
 • je innerlijke kracht wilt ervaren
 • zielsinzicht willen ontvangen
 • kleine veranderingen wilt doorvoeren met grootse gevolgen op zowel privé als zakelijk niveau.

De coaches ik, Janneke Buddendijk en Mirjam Diepenbrock maken een open en heldere brug tussen cliënt en paard.

Paarden spiegelen je gevoel, houding, communicatie en uitstraling zonder daar doekjes om te winden. Ze communiceren vanuit respect, puurheid en gaan uit van hun intuïtie. Deze bezielende kracht van paarden geeft inzicht en bewustwording in wie je bent.

 

Eerdere reacties n.a.v. een workshop samen met Mirjam:

 •  ‘Ik dacht dat ik al wat over mezelf wist maar dit is op een ander niveau, dat heeft me geraakt.’
 • ‘Ik weet nu hoe het voelt om vanuit liefde en zachtheid verbinding te maken en als je dat doet wat voor mooie reactie je dan terug krijgt. Dit heb ik na de workshop mogen ervaren bij mijn man en kinderen. Ik ben jullie zo dankbaar dat jullie mij weer bewust hebben gemaakt van het voelen en daar had ik mijzelf geheel van afgesloten.’ 
 • ‘Ik vind het moeilijk mezelf te openen maar ook door mee te kijken naar anderen heeft dit me al meer open gemaakt. Bedankt voor de veilige en discrete omgeving’.
 • ‘Je kunt het inderdaad met niets vergelijken. Wat jullie doen is respectvol naar zowel cursist als paard. Top!’

We streven op deze workshopdag naar een helende reis die een eerste stap kan zijn voor een nieuw begin, een aanvulling op je huidige leven of verdieping hierop.

Pak je kans en schrijf je in via het inschrijfformulier. Je kunt je eigen paard meenemen om zo te weten wat jouw paard je vertellen heeft!
Er wordt soep, thee en koffie gedurende de dag geserveerd.

 

buttoninschrijven-1.jpg