WORKSHOP Gymnastiserend grondwerk

 

              Lenig lijf en ontvankelijke hersenen            

 
De eerstvolgende Workshop 'gymnastiserend grondwerk' is maandag 3 augustus 10-13 uur.

 

Wist je dat uit onderzoek blijkt dat door omgang en contact met paarden, je een hoge mate van emphatie en gevoeligheid ontwikkelt? Ook heeft deze groei een gunstige invloed op karakter en sociale ontwikkeling.

 

Voor mij is grondwerk de manier om vanuit liefdevol leiderschap een gedragen geheel te creëren, een emotioneel en fysiek samenspel. Een voorbeeld en een voorbereiding voor wat er in het zadel gaat gebeuren. Communiceren met paarden, aangepast aan het natuurlijke gedrag van het paard.

 

Omdat we vanuit verschillende stromingen, zoals klassieke rijkunst of natural horsemanship komen, waar we of een fysiek correct lopend paard willen of een respectvol zeker paard willen is er niet vanzelfsprekend een verdiepende eenheid tussen de combinaties.

 

Ik leer je graag:

  • met behulp van liefdevol leiderschap zijn emotionele en fysieke balans te laten ontdekken.
  • door inzicht in de belevingswereld van het paard deze gezonde balans te behouden vanuit de intrinsieke motivatie van het paard.
  • verbinding te ervaren/te creëren tijdens de omgang en training met je paard.

 

Wil je met behulp van liefdevol leiderschap en vanuit verbinding je paard fysiek correct trainen? Wil je niet blijven hangen in opdrachten geven maar wil je elkaar verzoeken gaan doen? Volg dan deze workshop en breng jullie grondwerk op een verdiepend (en hoger) niveau!

 

Wat krijg je?

  • een workshop van een dagdeel
  • waardevolle theorie over correct trainen in vrijheid
  • ervaringsgerichte grondwerk oefeningen om vanuit verbinding te trainen

 

Ervaring van Kune: 'Ik kom iedere keer weer een grote stap vooruit in het werken met mijn paard, ze wordt super licht in haar communicatie en fysiek soepel en lenig. Daarbij heeft de coaching ook invloed op mijn dagelijkse leven, veel bewustwording en inzicht over mijzelf en wat ik uitstraal naar anderen. Topper!!'

 

Prijs: €67,-

 

PS. Twijfel je nog? Vraag je dan af wanneer je er klaar voor bent om jullie emotionele en fysieke balans naar een hoger niveau te tillen.

Heeft deze workshop je interesse gewekt? Ik bel je graag om te kijken of dit programma bij je past of dat ik misschien iets anders voor je kan betekenen!

Als je hieronder het formulier invult dan stuur ik je een deelnameformulier toe.