BIO-RON

Biologische paardenvoer

Ik sta voor 100% achter de producten van Bio-Ron, en ben voorraadhoudend verkooppunt voor de paardenvoeders en aanvullende voeding. De voeders zijn af te halen bij Eén met je paard te Escharen (NB).

kybalion 1Bio-Ron biedt een zeer hoogwaardig assortiment biologische paardenvoeding aan.
De perfecte aanvulling op het ruwvoer.
Al de paardenvoeding is gemaakt volgens de filosofie van Bio-Ron, back to basic, van de hoogste kwaliteit vindbaar en minimaal bewerkt.
Het assortiment paardenvoeding van Bio-Ron is uniek doordat het gemaakt is van volledige hele granen en zaden afkomstig van gecontroleerde biologische herkomst, deels oorspronkelijk zelfs bedoeld voor menselijke consumptie.
Uiteraard ook vrij van landbouwchemicalien en genetisch gemodificeerde producten zogenaamde GMO's. Eigenlijk gewoon zoals het hoort.
Bio-Ron staat voor een back to basic voer voor paarden waarbij de oorspronkelijke voedingswaarde, die door natuurlijke processen ontstaat, behouden blijft.


De kracht in het krachtvoer betekent naast grote verscheidenheid aan verschillende voedingstoffen vooral ook vitaliteit!
Door onder andere biofotonenonderzoek is aangetoont dat met name biologische producten een hogere vitaliteit en levenskracht bezitten dan gangbaar geteelde producten. En dat deze informatie overgebracht wordt op het individu dat deze voeding opneemt.

Meer informatie op: www.bio-ron.com

Op voorraad bij Eén met je paard:

  • Muesli
  • Granenmix
  • Brok
  • Spelt